Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

"Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen,

daar ligt je roeping." (Aristoteles)

Gaëlle Debacker
Ik heb na mijn studies 14 jaar als opvoedster gewerkt in een tehuis voor personen met meervoudige beperkingen. Dit heb ik heel vaak gecombineerd met verschillende opleidingen. Die kennis en ervaringen hebben me gemaakt tot de therapeut die ik ben.

Mijn ideale balans in het leven is heel hard genieten van leuke momenten met mijn gezin of een avondje uit met vrienden EN de rust en stilte opzoeken waarbij ik me vooral richt op zelfzorg. De sauna en wandelingen aan de zee zijn mijn favoriete plekjes om te ontspannen.

Mijn liefdevolle man als rots in de branding en mijn twee dochters verrijken mijn leven en doen me beseffen dat het de kleine dingen zijn die ertoe doen.
Een gevoel van groei
Reizen doe ik ontzettend graag. (Italië als favoriet). Dan worden mijn gedachten als het ware gereset. Loskomen van de dagelijkse routine, helpt me om meer te leven in het nu en mijn leven eens van op afstand te bekijken.

Nieuwe plekken in de wereld ontdekken brengt me tot nieuwe inzichten en ideeën en geven me het gevoel van groei. 

Ambitieus

Als ik ergens voor ga, dan doe ik dat voor de volle 100%. Altijd.

Emotionele intelligentie

Mensen behandelen volgens specifieke noden en die eigenschappen ook aanleren aan anderen.

Zorgzaam

Zorgen voor anderen geeft me een boost van energie en een gevoel van liefde.

Mijn visie

Ik ben van mening dat iedere mens zijn eigen manier van hulp nodig heeft. Daarom is het mijn visie dat zowel de medische geneeskunde als de alternatieve geneeswijze van belang zijn. Ik werk dan ook graag samen met mensen die in beide sectoren gespecialiseerd zijn om iedere klant optimaal te kunnen helpen.

Volg me op Instagram

#relaxatietherapie