Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Je hebt een boeiend en druk leven, maar als je heel eerlijk bent is het allemaal net iets té druk. Je neemt graag verantwoordelijkheden op en zet anderen altijd op de eerste plaats. Maar soms wordt het je te veel. Misschien heb je daarbovenop ook nog eens slecht nieuws gekregen dat je leven momenteel wat overhoop haalt. Hoe ga je daar nu ook weer mee om? Je hebt het gevoel dat je het niet meer volledig onder controle hebt. Dat begrijp ik helemaal: het is ook heel intens om in zo’n fase van je leven te zitten.

Gewoon doorgaan is zeker niet de beste oplossing, want na een tijd begint je lichaam duidelijk te maken dat het anders moet.

Wanneer je gaat slapen, begin je te piekeren. Je krijgt lichamelijke kwaaltjes en je voelt je minder goed in je vel. En rust in je hoofd? Dat is een gevoel dat je bijna niet meer kent. Het is het tijd om beter voor jezelf te zorgen. Het is belangrijk om erin te blijven geloven dat dit een fase is die overgaat wanneer je je er bewust van wordt. Het is tijd om aan jezelf te denken, enkel zo kan je de beste versie zijn om ook voor anderen te zorgen. Zelfzorg is niet egoïstisch, het is essentieel voor je welzijn.

Ik begrijp hoe je je voelt.

 • Je begrijpt niet waarom je overal pijn hebt en altijd zo moe bent.
 • Je vraagt je af waarom je het niet meer kan dragen, terwijl dat tot voor kort wel nog lukte.
 • Wat er met jou en je lichaam gebeurt is nieuw en je weet niet hoe je het moet aanpakken.
 • Je voelt dat je minder geduld hebt met anderen en dat je je snel overprikkeld voelt, bijvoorbeeld door geluid.
 • Je denkt dat je een vorm van angst- of paniekaanvallen krijgt die je belemmeren in je dagelijkse leven en je wil er graag van af.
 • Je had nooit een probleem met je nachtrust, maar nu merk je toch dat het lang duurt om in te slapen of dat je vaak wakker wordt.
 • Je hebt het gevoel dat je de enige bent die hiermee rondloopt en je voelt je daardoor minderwaardig.
 • Je weet het allemaal even niet meer en je hebt inzichten nodig in wat er aan het gebeuren is.
 • Je lichaam heeft nood aan herstel tijdens of na een intense periode.
 • Je hebt geen zin om dit alleen aan te pakken. Je bent het niet gewoon om hulp te vragen, maar je wil het wel eens proberen.

Ik begeleid jou heel graag naar…

 • Meer rust en ontspanning in je leven én in je hoofd.
 • Een betere nachtrust, zodat je overdag meer draagkracht voelt.
 • Meer begrip voor je lichamelijke klachten, zodat ze minder aanwezig worden of zelfs volledig verdwijnen.
 • Een leven zonder angst en overprikkeling, met meer energie
Ik ben heel blij dat je dit leest, want dat toont dat je het vanaf nu anders wil aanpakken. Door in jezelf en in mijn begeleiding te investeren krijg je toegang tot een plek waar de focus enkel op jou ligt. Een plek waar je op regelmatige basis in alle veiligheid naartoe kan voor een goed gesprek en een ontspannende massage.
Een systematische aanpak naar innerlijke rust

Wanneer je kiest voor mijn traject van 12 sessies, merk je meteen dat je er niet alleen voor staat in deze moeilijke periode. Ik duik helemaal in je verhaal, waardoor je je van a tot z ondersteund voelt. Tijdens de sessies ontspan je zowel op mentaal als op lichamelijk vlak. Door onze gesprekken begrijp je beter waarom je lichaam op een bepaalde manier reageert. Zo wordt het ook makkelijker om erop te anticiperen. Je zal vaste gedachtepatronen durven doorbreken en hierdoor ook verlichting voelen in je lichamelijke klachten. Je zal je veel rustiger voelen op momenten van stress en je krijgt inzicht in hoe je paniekaanvallen of angstige momenten het best aanpakt.

Ik bied jou ook met veel liefde hulpmiddelen aan voor jouw specifieke situatie, denk maar aan oefeningen om tot rust te komen of een passend boek. Op die manier kan je tussen de sessies door ook zelf stappen blijven zetten. En heb je toch nog een vraag of zit je met iets? Dan kan je me altijd bereiken. Met mijn steun vind je je zelfvertrouwen terug en word je intuïtie aangesterkt, waardoor je het piekeren kan omvormen tot doelen die je wil bereiken en keuzes kan maken vanuit je gevoel. Tijdens het traject ontdekken we samen waar jij in gelooft en leer je jezelf goed kennen en begrijpen. Na ons gesprek volgt er een deugddoende massage, waardoor je meteen verlichting van je zorgen ervaart. Na het traject zal je trots zijn op de ontwikkeling die je doorgemaakt hebt en zal je blij zijn dat je eindelijk tijd voor jezelf gemaakt hebt. Jouw investering in jezelf: € 1299 voor 12 sessies. Je krijgt ook de mogelijkheid om dit bedrag in twee keer te betalen.

Wat anderen zeggen over het traject

H.S.

Omwille van stress en enkele lichamelijke klachten koos ik voor een traject bij Gaëlle. Ondertussen ga ik nog steeds maandelijkse bij haar langs voor een moment van me-time.

Gaëlle luistert altijd heel goed naar mijn verhaal en is steeds heel betrokken.

De sessie start altijd met een verhelderend gesprek, daarna is het tijd voor een moment van volledige ontspanning op de massagetafel. Een moment van volledige rust door de rustgevende achtergrondmuziek, de heerlijke geur van de etherische olie en uiteraard de relaxatiemassage van Gaëlle zelf. Ook hier merk je dat Gaëlle echt met jouw persoonlijke situatie begaan is, want vaak geeft ze na de sessie nog een inzicht of een tip mee. Ze leende me ook al boeken uit haar collectie die mij tussen de sessies door verder hielpen. Op die manier voel je je helemaal gesteund, heel fijn om zo’n vertrouwenspersoon te hebben.

K.V.

Na de eerste sessie was duidelijk dat ik veel emoties en ervaringen in mijn lichaam heb weggestoken, ik zat er letterlijk in vast. Maar met haar zachte en zorgzame handen heeft Gaëlle de weg terug vrij gemaakt en ook in mijn hoofd zorgde dat voor andere inzichten. Samen met haar waardevol advies, hielp elke sessie me beter worden en dat zorgde voor meer energie. Ik ben me ook meer bewust geworden van wat mijn lichaam mij aangeeft en daar hou ik zoveel mogelijk rekening mee.

N.L.

Opgelucht en vol vertrouwen. Dat is wat ik bij jou voel. Iemand als jij blijf ik onthouden, want jij deed voor mij een heleboel.

Waarom kan ik jou helpen?

Na mijn studies werkte ik veertien jaar als opvoedster. Dit werk combineerde ik met verschillende opleidingen en mijn bijberoep. Hierdoor merkte ik al snel dat mensen makkelijk steun vonden bij mij en zich op hun gemak voelden. Ik wist zonder woorden wat ze nodig hadden en hoe ik hen tot rust kon brengen.

In 2011 werd ik voor het eerst mama van onze dochter Manon. Door zowel in de zorg te werken als in functie van mijn gezin te leven, voelde ik dat ik mezelf aan het uitputten was. Toen ik in 2018 voor de tweede keer mama werd van Laurine, besefte ik dat ik meer hulp nodig had van mijn omgeving. Ik zag in dat als je niet goed voor jezelf zorgt, je ook niet voor een ander kan zorgen.

De fases van ons leven
Als relaxatietherapeut beschik ik over het vermogen om jou opnieuw in contact te brengen met je ware natuur. Ik ben empathisch, geduldig en beoordeel je niet. Ik hou van diepzinnige gesprekken, om jou hiermee op een dieper niveau te raken. Jou helen in je onzekerheid is mijn grote sterkte. Want hoe meer je jezelf begrijpt, hoe zelfzekerder je wordt.
 
Ik geloof sterk dat we als mens in fases leven. Waar we eerst nog afhankelijk zijn en vasthouden aan wat onze ouders ons geleerd hebben, mogen we later volop leven omdat we meer zicht hebben op wie we zijn en wat we in ons leven gerealiseerd hebben. Op elke leeftijd zijn er fases die je moet doorstaan om uiteindelijk meer rust te vinden, denk maar aan het krijgen van kinderen of minder werken na een burn-out.

Word de beste versie van jezelf

We hebben die fases nodig om lessen te leren, zodat we kunnen evolueren naar de beste versie van onszelf. Niet om jezelf te blijven overtreffen, maar om te weten wie je bent en waar je goed in bent. Om te weten waaruit je je kracht haalt, waarin je gelooft en waar je naartoe wil. Heb je dat voor jezelf helder? Dan wordt dat ook veel duidelijker voor de ander. Op die manier wordt verbinden met anderen veel eenvoudiger. Om tot dat punt te komen, is het belangrijk dat je met iemand kan praten én dat je die connectie met je lichaam voelt. Op die manier vind je innerlijke rust en daar wil ik je heel graag bij helpen.

Wat denk je, kiezen we samen voor meer innerlijke rust?

Voel je dat relaxatietherapie iets voor jou is op dit moment in je leven? Wil je graag instappen in mijn traject of wil je een losse sessie boeken? Of heb je eerst nog enkele vragen voor mij? Stuur mij een berichtje via het contactformulier op mijn website en ik beantwoord ze met veel plezier.