Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Door in jezelf en mijn begeleiding te investeren, krijg je toegang tot een plek waar de focus enkel op jou ligt. Een plek waar je op regelmatige basis in alle veiligheid naartoe kan voor een goed gesprek én een ontspannende massage. Zo kom je zowel op mentaal als op lichamelijk vlak tot rust.

Door onze gesprekken begrijp je beter waarom je lichaam op een bepaalde manier reageert. Zo wordt het ook makkelijker om erop te anticiperen. Je zal vaste gedachtepatronen durven doorbreken en hierdoor ook verlichting voelen in je lichamelijke klachten. Je zal je veel rustiger voelen op momenten van stress en je krijgt inzicht in hoe je paniekaanvallen of angstige momenten het best aanpakt. 

Verlichting van zorgen

Na ons gesprek volgt er een deugddoende massage, waardoor je meteen verlichting van je zorgen ervaart. Met mijn steun vind je je zelfvertrouwen terug en word je intuïtie aangesterkt, waardoor je het piekeren kan omvormen tot doelen die je wil bereiken en keuzes kan maken vanuit je gevoel.

Is relaxatietherapie iets voor jou?
Je hebt een boeiend en druk leven, maar als je heel eerlijk bent is het allemaal net iets té druk. Je neemt graag verantwoordelijkheden op en zet anderen altijd op de eerste plaats. Maar soms wordt het je te veel. Je hebt het gevoel dat je het niet meer volledig onder controle hebt. En dat begrijp ik helemaal: het is ook heel intens om in zo’n fase van je leven te zitten. Gewoon doorgaan is zeker niet de beste oplossing, want na een tijd begint je lichaam duidelijk te maken dat het anders moet.

Wanneer je gaat slapen, begin je te piekeren. Je krijgt lichamelijke kwaaltjes en je voelt je minder goed in je vel. En rust in je hoofd? Dat is een gevoel dat je bijna niet meer kent. Het is het tijd om beter voor jezelf te zorgen. Het is belangrijk om erin te blijven geloven dat dit een fase is die overgaat wanneer je je er bewust van wordt. Het is tijd om aan jezelf te denken, enkel zo kan je de beste versie zijn om ook voor anderen te zorgen. Zelfzorg is niet egoïstisch, het is essentieel voor je welzijn.

Met relaxatietherapie begeleid ik je heel graag naar een leven vol innerlijke rust. Zo krijg je:

 

  • Meer rust en ontspanning in je leven én in je hoofd.
  • Een betere nachtrust, zodat je overdag meer draagkracht voelt.
  • Meer begrip voor je lichamelijke klachten, zodat ze minder aanwezig worden of zelfs volledig verdwijnen.
  • Een leven zonder angst en overprikkeling, met meer energie.

Een kort moment van ontspanning of een langdurige samenwerking? Aan jou de keuze.

Losse sessie

Voel je je in het algemeen vrij rustig en in harmonie, maar heb je af en toe nood aan een kort moment van ontspanning? Dan is een losse sessie perfect voor jou. Aan het begin van de sessie bespreken we waar jij op dit moment het meest nood aan hebt, daarna werk ik door middel van een massage de stress uit jouw lichaam. Zo voel je je meteen ondersteund, zonder dat je je verbindt aan een langdurig traject.

Traject

Voel je dat je nood hebt aan een uitgebreidere ondersteuning? Dan is mijn traject helemaal iets voor jou. Tijdens 12 sessies leer je op een systematische manier omgaan met stress en spanning in je leven. Ik leer je ontspanningstechnieken aan en er is ruimte voor een diepere verkenning van jouw verhaal. Zo merk je meteen dat je er niet alleen voor staat en voel je je van a tot z ondersteund.

Bovendien bied ik je met veel liefde hulpmiddelen aan voor jouw specifieke situatie, denk maar aan oefeningen om tot rust te komen of een passend boek. Op die manier kan je tussen de sessies door ook zelf stappen blijven zetten. En heb je toch nog een vraag of zit je met iets? Dan kan je me altijd bereiken. Tijdens het traject ontdekken we samen waar jij in gelooft en leer je jezelf goed kennen en begrijpen. 

Wat denk je, kiezen we samen voor meer innerlijke rust?

Voel je dat relaxatietherapie iets voor jou is op dit moment in je leven? Wil je graag instappen in mijn traject of wil je een losse sessie boeken? Of heb je eerst nog enkele vragen voor mij? Stuur mij een berichtje via het contactformulier op mijn website en ik beantwoord ze met veel plezier.