Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Vaardigheden voor het leven

Gericht op de leeftijd van 6 tot 7 jaar

Met de tool "Ikke en mijn wereld" willen we kinderen van jongs af aan en via positieve ervaringen de gewoonte aanleren bewust met gevoelens om te gaan: een vaardigheid die hen zal helpen uit te groeien tot een weerbare volwassene. 

Een tool ontwikkelen vergt tijd. Ondertussen zijn wij al met de opgebouwde knowhow aan de slag gegaan. Op die manier konden we voelen hoe wat we bedenken werkt. Momenteel is 'Ikke en mijn wereld' gericht op de leeftijd van 6-7 jaar. Eerste graad lager onderwijs of gelijkaardig in het buitengewoon onderwijs.

Op 24 oktober 2020 hebben wij al een super toffe ikke en mijn wereld - try out gehad. 
We zijn alleszins super enthousiast om dit project verder uit te bouwen. Graag nemen we jullie mee in ons verhaal en zullen jullie ons binnenkort wel verder kunnen volgen via mediakanalen. Indien jullie persoonlijk verder op de hoogte willen gebracht worden, kan je gerust jouw e-mail adres hieronder achterlaten.
Vul gerust het formulier in om op de hoogte te blijven van "Ikke en mijn wereld"